Babasının kullandığı aracın altında kalan çocuk öldü

Afyonkarahisar'da, babasının manevra yaptığı otomobilin altında kalan 2 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, babasının park etmeye çalıştığı otomobilin altında kalan 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Muhammet Demir, 03 VU 423 plakalı otomobili Fatih Mahallesi'ndeki evinin önüne park etmek için manevra yaparken kızı Fatma Demir'e çarptı.

Kısa süre sonra kızına çarptığını fark eden Demir, otomobili durdurup indi. Baba Demir, otomobilin altında kalan çocuğunu aynı araçla Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Çocuk Doğum ve Çocuk Hastanesine götürdü. 

Müdahaleye rağmen kurtarılamayan Fatma Demir'in cesedi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

AA

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ