Babası ve kuzenini bıçaklayan zanlı Akseki'de yakalandı

Akseki ilçesinde yol kontrolünde durdurulan aracın sürücüsünün, Ankara'daki bıçaklama olayının zanlısı olduğu tespit edildi

ANTALYA (AA) - Ankara'da babası ve kuzenini bıçakla ağır yaralayan zanlı, Antalya'nın Akseki ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Akseki ve Taşlıca Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Akseki-Manavgat karayolundaki denetim sırasında 34 NV 8746 plakalı otomobili durdurdu.

Jandarma ekipleri, araç sürücüsü Mustafa Kağan Y'nin (27), bu sabah Ankara'nın Çankaya ilçesi Öveçler Mahallesi'nde babası ve kuzenini bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçtığını tespit etti.

Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan Mustafa Kağan Y, Akseki Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlının Ankara'dan gelecek ekiplere teslim edileceği bildirildi.


AA

Gündem Haberleri

NETANYAHU İÇİN KIRMIZI BÜLTEN TALEBİ
Ahmet Arif Denizolgun’un Hayatını Kaybettiği Beykoz’daki Çiftlik Havadan Görüntülendi
"YAPAY ZEKÂ YAPTI" DEMEK KURTARMIYOR
Alihan Kuriş Soruşturmasında Şok Detay: Firari İsimlerin Kaçış Aracı Eski Bakana Tahsisli Çıktı
Süleymancılar soruşturmasında aranan 2 şüpheli Muğla’da yakalandı