Aziz Yıldırım'a anlamlı ziyaret

- 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazileri Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti


İSTANBUL (AA) - 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların yakınları ve gaziler, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı kulüp merkezinde ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ziyarette Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur ve Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay'ın da hazır bulunduğu belirtildi.

Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu'nun, Fenerbahçe-Kayserispor maçını izlemek için stada gelen 15 Temmuz şehitlerinin yakınları baş sağlığı, gazilerine ise geçmiş olsun dileğinde bulundukları kaydedildi.

Ziyaretin ardından Fenerbahçe müzesini gezen 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin, daha sonra maçı izlemek için tribündeki yerlerini aldıkları aktarıldı.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te