Azez'de bombalı saldırı

Halep'in kuzeyindeki Azez ilçesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu bir kişi öldü, 11 kişi yaralandı

AZEZ (AA) - Suriye'nin kuzeyindeki muhaliflerin kontrolünde yer alan Azez ilçesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu bir kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sahra hastanesi yetkililerinden Ebu İbrahim'den aldığı bilgiye göre, Halep'in Türkiye sınırına yakın Azez ilçesinin batı yakasındaki Azez kavşağında bomba yüklü araç infilak etti.

Bombalı saldırıda bir sivilin hayatını kaybettiğini 11 kişinin yaralandığını ifade eden Ebu İbrahim, yaralıların ilçedeki sahra hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığını ve durumu ağır olan bazı yaralıların ise Türkiye'ye sevk edildiğini kaydetti.

Bombalı eylemin gerçekleştiği bölgede maddi hasarın meydana geldi. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti