Aytemiz Alanyaspor ligde rahatlamak istiyor

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Savut:- "Kayserispor karşılaşmasında alacağımız puan ya da puanlarla ligde rahatlayacağız"

ANTALYA (AA) - Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, ligin 29. haftasında karşılaşacakları Kayserispor maçında puan ya da puanlar alarak ligde rahatlamak istediklerini söyledi.

Savut, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçında yenilmelerine rağmen moralsiz olmadıklarını söyledi.

İyi futbol oynadıklarını ancak karşılığını alamadıklarını savunan Savut, "Şimdi Kayserispor maçına hazırlanıyoruz. Ligin ikinci yarısına çok iyi bir çıkışla başlayan ancak son haftalarda düşüşe geçen bir takımla karşılaşacağız. Hoca değişikliğinin rakibimize nasıl yansıyacağını hafta sonu göreceğiz." dedi.

Rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini vurgulayan Savut, her maça puan ya da puanlar için çıktıklarını ifade ederek, "Kayserispor karşılaşmasında alacağımız puan ya da puanlarla ligde rahatlayacağız." yorumunu yaptı. Taner Savut, Vagner Love'ın sakatlığının devam ettiğini ve karşılaşmaya yetişip yetişmeyeceğinin henüz belli olmadığını kaydetti.


AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de son maçları olabilir
Galatasaray'da bir kralın daha vedası
95 Madalya ve Büyük Bir Azim: Milli Yüzücü Hamit Demir’in İlham Veren Başarı Hikayesi
Uludağ eteklerinde Brezilya havası: İşte Bursa’nın Kamavinga’sı
Fenerbahçe, Konyaspor maçına hazır