Ayrılmak isteyince öldürmüş

Konya'da dün kız arkadaşı tarafından yaralanan genç hastanede öldü

Konya'da bir kadın, dul olduğu için ailesinin istememesi üzerine kendisinden ayrılmak istediği iddia edilen sevgilisini tabancayla vurarak öldürdü.

 

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi Nene Hatun Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kuaförlük yapan Celalettin Erken (29), iş yerinde tanıştığı müşterisi C.H. ile flört etmeye başladı. Dul olduğu öğrenilen C.H. ile Celalettin Erken, arasında sorunlar başladı. Ailesinin dul bir kadınla evlenmesine izin vermemesi üzerine Celalettin Erken, 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi C.H.'ye ayrılmak istediğini söyledi. Bu durum C.H. ile Celalettin Erken arasında tartışma yaşanmasına neden oldu.

 

Celalettin Erken, kendisinden ayrılmak istemeyen C.H.'nin sürekli telefonla araması üzerine numarasını değiştirdi. Buna rağmen sevgilisinin yeni numarasını bulan C.H. bir haftadır telefonla aradığı Celalettin Erken'e son kez görüşmek istediğini söyledi. Parkta bir araya gelerek konuşmaya başlayan C.H., kendisinden ısrarla ayrılmak istediğini söyleyen Celalettin Erken'i çantasından çıkardığı tabancayla kasığından vurdu. Ağır yaralanan Celalettin Erken, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde gördüğü tedavinin ardından hayatını kaybetti. C.H. olaydan sonra suç aleti silahla birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Foto: AA, Haber: İHA

İlgili haber: Erkek arkadaşını silahla yaraladı

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?