Aynı evin ikinci kez kurşunlanmasına 2 gözaltı

Samsun'da bir hafta arayla aynı eve iki kez silahlı saldırı düzenlenmesi olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da bir hafta arayla aynı eve iki kez silahlı saldırı düzenlenmesi olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.Ö.'ye ait eve 6 Şubat ve 12 Şubat'ta silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, kimliği belirsiz saldırganlar kaçtı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri, her iki silahlı saldırı olayıyla ilgili T.Ç. ve M.B.'yi yakalayarak İlyasköy Polis Merkezine teslim etti. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aracının kontrolünü kaybeden sürücü terör estirdi
Sosyal medyadan uyuşturucuya özendirenlere operasyon
Memur yapma vaadiyle vatandaşları dolandıran 4 kişi tutuklandı
EŞİNİN BAŞINDA GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ
Adliyede boşanma davası gerginliği: Silahla ateş açıldı