Aynı Evde Kalan İki Kadının Kavgası Camla Bitti

İstanbul Zeytinburnu’nda aynı evde kalan iki kadın arasında çıkan kavgada, cam kırıklarıyla yaralanan bir kadın hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı, diğer kadının ise gözaltına alındığı bildirildi.

Olay, Yenidoğan Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bir binanın üçüncü katında, saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birlikte yaşayan iki kadın arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Camdan Yardım İstedi

Kavga sonrası kadınlardan biri camdan yardım istedi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, daireye girerek vücudunun çeşitli yerlerinde cam kırıkları bulunan kadına ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralının Durumu İyi

İlk müdahalenin ardından yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla bağlantılı diğer kadın ise polis tarafından gözaltına alındı.

İnceleme Sürüyor

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

“Perperişan” Sözleri Yargıda! Mabel Matiz Savunma Yaptı
Konya Karapınar’da Korkutan Kaza: 2 Kişi Yaralandı
Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı
Trafik cezası yüzünden 20 yaşındaki arkadaşını bıçakladı
ALTIN PİYASASINDA DEPREM