Ayının büyüklüğünü gören hayrete düştü

Bursa'da, Uludağ'ın Sarıalan bölgesine yiyecek aramak için inen bir ayı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde ayının büyüklüğü dikkat çekti.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yiyecek arayan iri bir ayı, Sarıalan bölgesinde görüntülendi. Yerleşim alanına kadar inen ayı, bir süre çevrede yiyecek aradı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde ayının iri cüssesi dikkat çekerken, vatandaşlar tedirginlik yaşadı. Bir süre bölgede dolaşan ayı daha sonra gözden kayboldu. Vatandaşlara, yabani hayvanlara yaklaşmamaları ve beslemeye çalışmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Vatoz sürüsünün görsel şöleni dron kamerasına yansıdı
Türk Tiyatrosunun Acı Kaybı: Zihni Göktay Vefat Etti
Antalya'da Hissedilen Sıcaklık 37 Dereceye Fırladı
Kadir İnanır Ulus Mezarlığı'na defnedilecek
GÖL PEMBEYE BOYANDI