Ayı yavrularının sevimli halleri güvenlik kamerasına yansıdı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Soğuksu Milli Parkı'nda gece bir restoranın bahçesine gelen ayı ailesinin sevimli halleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Soğuksu Milli Parkı, başta ayı, kurt, tilki, kara akbaba olmak üzere birçok yaban hayatına ev sahipliği yapıyor.

Milli park, gündüzleri Ankaralılar tarafından yürüyüş ve piknik alanı olarak yoğun ilgi görüyor. Gece ise yabani hayvanlar restoranların bulunduğu bölgelere kadar iniyor.

Parkın ev sahiplerinden ayı ailesinin yavrularının bir restoranın bahçesinde yastıklarla ve salıncakla oynamaları güvenlik kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sokaklardaki Sıcak Hava Salınımına Yeraltılı Çözüm
Sazlıbosna'da Korkutan Görüntü: Suyun Çekildiği Yerde Hayvanlar Otluyor
Koca körfez adeta akvaryuma dönüştü: Deniz geri geldi
Eski Kum Ocağı Çöplüğe Döndü: Koku Sürücüleri İsyan Ettirdi
Gölcük Sahiline Dev Koruma: Değirmendere'de Taşkın Riski Sona Erdi