Aygaz ve Mogaz'dan kampanya

Aygaz ve Mogaz, düzenledikleri kampanyalarla tüketicileri bilinçlendirirken avantajlar sunmaya devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Aygaz ve Mogaz, düzenledikleri kampanyalarla tüketicileri bilinçlendirirken avantajlar sunmaya devam ediyor.

Aygaz'dan yapılan açıklamada yeni güvenlik kampanyası, kullanım süresi dolduğunda riskli hale gelen dedantör, hortum ve kelepçelerin değiştirilmesini fiyat avantajı sunarak teşvik etmeyi amaçlıyor.

1 Haziran - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile eski dedantörünü getirenler, Aygaz veya Mogaz markalı 1 adet dedantör, 1,5 metrelik hortum ve 2 adet kelepçeyi tavsiye fiyatı olan KDV dahil 30.00 lira yerine, KDV dahil sadece 21.00 liraya alabilecekler.

Tüpgaz tüketiminde dedantör ve hortumun doğru kullanımının önemine dikkat çeken Aygaz, yeni Güvenlik Kampanyası ile dedantörlerin üretim tarihlerinden itibaren 10 yılda bir, beraberinde kullanılan hortumların ise 3 yılda bir değiştirilmesi gerektiğini hatırlatıyor.


AA

Ekonomi Haberleri

Haksız fiyat artışı yapan işletmelere 389 milyon lira ceza uygulandı
SOSYAL MEDYADAKİ BU DETAY SİZİ YAKABİLİR
Elmalı'nın 'Pembe Altını' Yok Satıyor: 81 İlden Sipariş Yağıyor
TEZGAHLARDA DOMATES ŞOKU
Yıldırım Derin Deniz Sondaj Gemisi ilk görevi için Karadeniz’de