Aygaz ve Mogaz'dan kampanya

Aygaz ve Mogaz, düzenledikleri kampanyalarla tüketicileri bilinçlendirirken avantajlar sunmaya devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Aygaz ve Mogaz, düzenledikleri kampanyalarla tüketicileri bilinçlendirirken avantajlar sunmaya devam ediyor.

Aygaz'dan yapılan açıklamada yeni güvenlik kampanyası, kullanım süresi dolduğunda riskli hale gelen dedantör, hortum ve kelepçelerin değiştirilmesini fiyat avantajı sunarak teşvik etmeyi amaçlıyor.

1 Haziran - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile eski dedantörünü getirenler, Aygaz veya Mogaz markalı 1 adet dedantör, 1,5 metrelik hortum ve 2 adet kelepçeyi tavsiye fiyatı olan KDV dahil 30.00 lira yerine, KDV dahil sadece 21.00 liraya alabilecekler.

Tüpgaz tüketiminde dedantör ve hortumun doğru kullanımının önemine dikkat çeken Aygaz, yeni Güvenlik Kampanyası ile dedantörlerin üretim tarihlerinden itibaren 10 yılda bir, beraberinde kullanılan hortumların ise 3 yılda bir değiştirilmesi gerektiğini hatırlatıyor.


AA

Ekonomi Haberleri

EMEKLİ SANDIĞI ZAM FARKLARI YATIYOR
Güneşte Kurutulan Torbalı Domatesi 100 Ülkeye İhraç Ediliyor
Sarı altın hasadı başladı: Yüzde 40’lık artışla 25 bin tonluk rekolte
Uludağ İçecek’ten Malatya’ya Dev Yatırım: EBRD’den Finansman Desteği
BU FABRİKADA EN DÜŞÜK MAAŞ 153 BİN LİRA OLDU