Aydınlılar, Büyükşehir’in iftar sofralarında bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşları kentin birçok noktasındaki iftar programlarında buluşturdu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşları kentin birçok noktasındaki iftar programlarında buluşturdu.

Efeler Atatürk Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, 10 bin kişi katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yemekhanesinde pişen yemeklerle donatılan binlerce kişilik bereketli sofralar, meydanı tamamen kapladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Çerçioğlu'na, Millet İttifakı il başkanları da eşlik etti.

Vatandaşlar, dayanışmanın yansıması olan iftar sofraları için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. Çerçioğlu, "Birlik ve beraberliğimizin yansıması olan nice sofralarda buluşmak dileğiyle" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

81 İLDE ORTAK STANDART UYGULAMASI
Gaziantep’ten İstanbul’a Hava Kargo ile Taptaze Baklava
Yeşilçam’ın Acı Kaybı: Kadir İnanır Son Yolculuğuna Uğurlandı
AFAD EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE
Kadir İnanır ile birlikte bir devir kapandı