Aydın'daki trafik kazası

Efeler ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi toprağa verildi

AYDIN (AA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi İncirliova'da toprağa verildi.

Katıldıkları düğünden evlerine dönerken trafik kazasında hayatını kaybeden Rasim Yıldız (57), eşi Hatice Yıldız (49) ve ablası Şengül Evyak'ın (58) cenazeleri İncirliova ilçesi Osmanbükü Mahallesi'ndeki evlerine getirilerek helallik alındı.

Cenazeler daha sonra Osmanbükü Mahalle Camisi'ne götürüldü. Yıldız çiftçinin Ankara'da askerde olan oğulları Saffet Yıldız'ın da izin alarak katıldığı cenazede, yakınları tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Öğleyi takiben kılınan cenaze namazın ardından Yıldız çifti ve Evyak, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş cenaze törenine katıldı.

- Olay

Aydın-Muğla karayolu üzerindeki düğün salonundan ana yola çıkmak isteyen Rasim Yıldız yönetimindeki 09 JB 163 plakalı otomobille, Muğla istikametine gitmekte olan İsmail Ünlü'nün kullandığı 26 E 4146 plakalı hafif ticari araç çarpışmıştı. 09 JB 163 plakalı otomobildeki şoför ve yolcular Hatice Yıldız ve Şengül Evyak hayatını kaybetmişti.


AA

Gündem Haberleri

TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?