Aydın'da iş adamına şantaj iddiası

Aydın'da tuzağa düşürdükleri bir iş adamının uygunsuz fotoğraflarını çekip şantaj yaptıkları iddiasıyla 5 kişi tutuklandı

AYDIN (AA) - Aydın’da bir iş adamına şantaj yaptıkları iddia edilen 6 kişiden 5’i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Efeler ilçesinde bir iş adamı kendisinin uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ileri sürerek polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili A.K, B.A, B.O. M.Ö K.Ç ve S.T’yi gözaltına aldı.

Şüpheli kadınlarından B.A ile B.O'nun Koçarlı ilçesinde iş adamıyla görüşüp, içeceğine ilaç koyup uyuttuğunu daha sonra birlikte uygunsuz fotoğraflarını çekerek şantajla para istediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.O yaşı küçük olduğu gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer 5 kişi tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi