Aydın AFAD’dan deprem bölgesine destek çağrısı

Aydın'da AFAD yetkilileri, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilde hissedilen deprem nedeniyle destek çağrısında bulundu.

Aydın'da AFAD yetkilileri, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilde hissedilen deprem nedeniyle destek çağrısında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kentin etkilendiği deprem bölgesine destek olmak amacıyla Aydın AFAD vatandaşlara destek çağrısında bulundu. Aydın AFAD'dan yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığımız ve Aydın Valimizin talimatı üzerine ilimizden deprem bölgelerine katalitik soba gönderilmesi planlanmakta olup, katalitik soba yardımları ayni olarak Aydın AFAD Hizmet Binası'nda toplanacaktır" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

40 METRE YÜKSEKLİKTE İBADET
Taksiciler NATO İçin Özel Hazırlanıyor! Welcome To Ankara
MENÜLERDE ŞEFFAFLIK BAŞLADI
Ankara'daki NATO Zirvesi İçin Berberlerden Özel Hazırlık
İADE ET, 1 LİRA KAZAN