Ayaz Başkentte Etkisini Artırdı: Kuğulu Park’ta Havuz Dondu

Ankara’da kar yağışının ardından hava sıcaklığı eksi 11 dereceye kadar düştü. Kuğulu Park’taki havuzda donmalar meydana gelirken, kuğu ve ördeklerin buz üzerinde dolaştığı görüldü.

Başkent Ankara’da, dün gece etkili olan kar yağışının ardından ayaz kendini gösterdi. Hava sıcaklığı eksi 11 dereceye kadar düşerken, kent genelinde soğuk hava etkisini artırdı.

Kuğulu Park’ta Buzlanma Oluştu

Kentin simge noktalarından biri olan Kuğulu Park’ta, kuğuların ve ördeklerin bulunduğu havuzun yüzeyi yer yer dondu. Oluşan buz tabakalarının üzerinde kuğu ve ördeklerin dolaştığı gözlemlendi.

Soğuk Hava Gün Boyu Sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, soğuk hava etkisini gün boyunca sürdürecek. Yetkililer, özellikle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Ankara’da Fabrika Yangını: Ekipler Hızla Müdahale Etti
'Arılara Fısıldayan Adam' Görenleri Hayrete Düşürüyor
Kahramankazan'da afetin verdiği hasar büyük oldu
Ankara şükürde! Eller bu sefer onun için açıldı
Ankara’yı sel vurdu: Su bastı, yol çöktü