Ayatay; Orman varlığı bakımla büyür

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek İşletme Müdürü Korkmaz Dursun ve Kılıçboğazı Orman İşletme Şefi Ferit Korkmaz ile birlikte 2022 yılında tohumlama kesimi yapılan ve 2023 yılında boşaltma-ışıklandırma kesimi yapılacak sahalarda incelemelerde bulundu.

İşletme Müdürlüğünün 2023 yılı program ve gerçekleşmeleri hakkında bilgiler alan Bölge Müdürü Ayatay, genel bir değerlendirme yaptıktan sonra 2022 yılında 96 ve 35 nolu bölmelerde tohumlama kesimi yapılan sahalar ile 2023 yılında fidan sayımları yapılan başarılı sahaları gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemelerini tamamlayan Bölge Müdürü Ayatay, orman varlığının genç ve sağlıklı olarak büyümesi için bakıma ihtiyaç duyulan sahalarda bakım yapılması gerektiğini ifade ederek, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Asırlık çınar ağaçları bakımsız kaldı: Bölgenin simgesi ağaçlar kurudu
Vatandaş ihbar etti, ekipler harekete geçti
DOA'DAN VATANDAŞA 33 MİLYON TL
Sinema Dünyasının Acı Kaybı: Efsane Oyuncu Sam Neill Hayatını Kaybetti
Maltepe Çınar Yaşam Kampüsü hizmete açıldı