Ayakkabı izi hırsızlık zanlılarını yakalattı

Eskişehir'de çok sayıda ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, olay yerindeki ayakkabı izinden yola çıkan jandarma ekiplerince yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Tepebaşı İlçe ve İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, bölgedeki hırsızlıkların aydınlatılmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, Sakintepe ve Koyunlar mahallelerindeki hırsızlıkların 41 numara ayakkabı giyen zanlılarca yapıldığını belirledi.

Görgü tanıklarının ifadelerinden de yararlanan jandarma ekipleri, yerlerini tespit ettikleri 2 şüpheliyi, kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların evlerindeki aramada, birer tüfek ve tabanca ele geçirildi.

Gündem Haberleri

Turgut Özal'ı Taşıyan O Ambulans Yıllar Sonra Koleksiyonda Çıktı
DUVARA FOTOĞRAFLI 'İŞEME' İNTİKAMI
Ekipler Deprem Bölgesinde, Sahada Taramalara Başladı
Emekli ikramiyesinin tamamını müftülük binasının yapımına bağışladı
Aydıntepe Müftülüğü'ne Konyalı Yavuz Koyuncu Atandı