Avustralyalı Türklerden Mehmetçik'e asker selamı

Sydney kentinde bir grup Türk, Sydney Başkonsolosluğunu ziyaret ederek Barış Pınarı Harekatı'ndaki Mehmetçiklere asker selamıyla destek verdi

MELBOURNE (AA) – Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan bir grup Türk vatandaşı, Sydney Başkonsolosluğunu ziyaret ederek, Barış Pınarı Harekatı'na desteklerini iletti.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Türkler, Türkiye'nin Sydney Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti.

Sydney Başkonsolosu Melih Karalar ile görüşerek, Türkiye'ye ve Türk ordusuna desteklerini vurgulayan vatandaşlar, daha sonra konsolosluk bahçesinde Türk bayrakları eşliğinde Mehmetçik'e asker selamı verdi.

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı