Avşar'dan türbana ilginç yorum

"Eşcinsellerin türbanlılardan ne farkı var? Eşcinsellerin problemi daha büyük."

"Bana göre asıl bölücüler eşcinselleri saymayanlardır. Bunun başörtüsünden ne farkı var ki. Hem başörtülülerin hem eşcinsellerin arkasındayım. Ama bence eşcinsellerin problemleri daha büyük."

 

Hülya Avşar kendi adını taşıyan dergisinde yer alan köşe yazısında eşcinsellere destek verdi. Eşcinseller ile başörtülülerin yaşadığı sorunların benzer olduğunu anlatan Avşar, "Bana göre asıl bölücüler eşcinselleri saymayanlardır. Bunun başörtüsünden ne farkı var ki. Hem başörtülülerin hem eşcinsellerin arkasındayım. Ama bence eşcinsellerin problemleri daha büyük" dedi.

 

PERİHAN BANA AŞIK MI?

 

Perihan Mağden benim için "Ondan nefret edebilirsiniz fakat yaptıklarına kesinlikle kayıtsız kalamazsınız" demişti. Arada bir doğru laflar edebiliyor. Bazen "Perihan Mağden bana aşık mı?" diye düşünüyorum.

Magazin Haberleri

Bülent Şakrak'tan Korkutan Haber! Kalp Damarında %90 Tıkanıklık Çıktı
Kazım Koyuncu'yu o oynayacak
Kanye West konseri havadan görüntülendi
Eşi acı haberi duyurdu! Reha Muhtar'ın hastalığı üzdü
YİNE BİR BAYRAM ÇIKIŞI