AVM ringe dönüştü

Beylikdüzü'nde bulunan bir AVM'de, esnaf olduğu öğrenilen iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı.

Beylikdüzü'nde bulunan bir AVM'de, esnaf olduğu öğrenilen iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Tarafların birbirine saldırdığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Beylikdüzü ilçesi Barış Mahallesi Adakent Caddesi üzerinde bulunan bir AVM'de yaşandı. İddiaya göre, AVM'de esnaf olan iki kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma saniyeler içerisinde kavgaya dönerken, tarafların birbirine saldırdığı o anlar AVM'nin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki şahsın yürürken denk gelip birbirine hamle yaptığı ve kavgaya tutuştukları anlar yer aldı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle güçlükle ayrılan şahısların birbirinden şikayetçi oldukları da öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Belediye otobüsünde yolcular ölümden döndü
Evi arılar bastı: Arıların soktuğu kadın hastanelik oldu
İsrail Bağlantılı Dolandırıcılık Çetesine Yapılan Operasyonda 201 Gözaltı
Otomobil İnşaat Kazısına Uçtu: 2 Kişi Yaralandı
İnek sağarken akıma kapılan kadın hayatını kaybetti