Avcı ile Cihaner de vekil adayı oldular

Devrimci Karargah soruşturması kapsamında tutuklu bulunan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanifi Avcı, İçişleri Bakanlığı'na milletvekili aday adayı olmak için istifa dilekçesini verdi. Son sürpriz isim İlhan Cihaner oldu.

HANEFİ AVCI'DAN VEKİLLİK İSTİFASI

Devrimci Karargah Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanifi Avcı, İçişleri Bakanlığı'na milletvekili aday adayı olmak için istifa dilekçesini verdi.

Bağımsız aday olmayacağı öğrenilen Hanefi Avcı'nın tercihi muhaklefet partilerinden biri olacak.

CİHANER DE İSTİFASINI VERDİ

Adana Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner ile Ankara Cumhuriyet Savcısı Türker Tok, milletvekili adaylığı için görevlerinden istifa etti.

Savcı İlhan Cihaner milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederken, hangi siyasi partiden aday olacağını açıklamadı.

Politika Haberleri

KABİNE SONRASI FON AÇIKLAMASI
Numan Kurtulmuş: "Netanyahu, saldırganlığını tüm dünyaya göstermiştir"
GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor