ATO Başkanı Baran:

"Derdimiz tüccarın önünü nasıl açarız, problemlerini nasıl çözeriz, sorunlarına nasıl merhem oluruz. Bundan sonra da başka düşüncemiz olmayacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, "Derdimiz tüccarın önünü nasıl açarız, problemlerini nasıl çözeriz, sorunlarına nasıl merhem oluruz. Bundan sonra da başka düşüncemiz olmayacak." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ATO Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal'e yönelik saldırı nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Görüşmede, Oda seçimlerine değinen ve üyelerin hür iradeleriyle oy kullanacaklarını belirten Baran, siyasi kimliklerin kapıda kaldığını vurguladı.

Baran, 1,5 yıldır görevde olduklarını anımsatarak, "Derdimiz tüccarın önünü nasıl açarız, problemlerini nasıl çözeriz, sorunlarına nasıl merhem oluruz. Bundan sonra da başka düşüncemiz olmayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Deryal'e yapılan saldırıyı kınayan Yaşar, kaba kuvvetle bir yere varılamayacağının altını çizdi.

AA

Ekonomi Haberleri

2026 yılı ilk 8 ayında 56 ilin ihracatı arttı
1,6 MİLYON ELEMAN ARANIYOR!
PISA 2025 Sonuçlarında Türkiye’den Tarihi Başarı
Avrasya Tüneli’nde rekor
Zeytinde rekolte beklentisi yüzde 40 arttı