Atletizm: Elmas Lig

- Milli atlet Ramil Guliyev, Doha'da düzenlenen serinin ilk yarışında 200 metre kategorisinde üçüncülük elde etti


ANKARA (AA) - Atletizmde 14 etaptan oluşan Elmas Lig serisinin bu sezonki ilk yarışına çıkan milli sporcu Ramil Guliyev, üçüncü oldu.

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen organizasyonda milli sporculardan Ramil Guliyev, Yasmani Copello Escobar ve Yasemin Can piste çıktı.

Londra'da geçen yıl düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Guliyev, Doha'daki yarışta 200 metre kategorisinde 20.11'lik süresiyle üçüncü oldu.

Kariyerinde birer Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve olimpiyat üçüncülüğü bulunan Yasmani Copello ise 400 metre engellide 49,95'lik derecesiyle yarışı dördüncü sırada tamamladı.

Kadınlarda Avrupa şampiyonluğu bulunan Yasemin Can da 3000 metre kategorisinde 8.36.24'lük zamanlamasıyla dokuzuncu sırayı aldı.



AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor