Atlamak için balkondan sarkan kadını, alt kattaki komşuları kurtardı

İstanbul Beşiktaş’ta bir apartmanın 4’üncü katındaki balkondan atlamaya çalışan kadın, çevredekilerin dikkati sayesinde son anda kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe Mahallesi’nde saat 15.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir apartmanın 4’üncü katında yaşayan kadın, henüz belirlenemeyen bir sebeple dairesinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Durumu fark eden apartman sakinleri, kadının sarktığını görünce hemen harekete geçti. Alt kattaki komşular, kadını tutarak son anda içeri çekmeyi başardı.

O anlar cep telefonuyla kaydedildi

Yaşanan panik dolu anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, kadının balkondan sarktığı ve birkaç kişinin onu tutmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Sağlık ekipleri müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Pencereden içeri alınan kadın, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra sağlık kontrolü amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlatırken, kadının psikolojik durumunun araştırıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

HSK’nın yeni atama kararnamesi yayımlandı: 948 görev yeri değişti
Eski CHP Serik İlçe Başkanı rüşvet iddiasıyla gözaltına alındı
KADES ile yardım istedi, cinayeti jandarma önledi
Pitbullun saldırdığı küçük Efe taburcu oldu
Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü