Atiker Konyaspor'da Osmanlı maçı öncesi moraller yerinde

Pazar günü Osmanlıspor ile sezonun en kritik maçına çıkacak Atiker Konyaspor’da hazırlıklar tam gaz sürüyor. Futbolcuların moralli ve istekli olmaları teknik heyeti memnun ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında1 Nisan Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Kayacık Tesislerinde yaptığı antrenmanla 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

 

Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Gruplara ayrılan oyuncular ayak tenisi oynadı. Futbolcuların son derece neşeli ve moralli olmaları teknik heyeti memnun etti.

 

Konyaspor Haberleri

Konyaspor'da yeni transferler antrenmanda göz doldurdu!
KONYASPOR'UN MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU
Konyaspor'da Ayrılığı Yakınlaştıran Gerekçe: Jayden Oosterwolde’nin Sakatlığı Transferi Tetikledi!
Konyaspor'da sürpriz ayrılık! Tunahan Taşçı 1. Lig ekibine gidiyor
Konyaspor Geri Dönüş Yapacak mı?