Atıcılık ve avcılıkta başkanlık yarışı

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, yarın Ankara'da yapılacak- Başkanlık için Ufuk Arman ve Murat Yılmaz yarışacak

ANKARA (AA) - Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu, yarın Ankara'da yapılacak.

Bera Otel'de saat 09.00'da başlayacak olağanüstü genel kurulda, başkanlık için Ufuk Arman ve Murat Yılmaz yarışacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde olağanüstü genel kurul, pazar günü aynı yerde ve aynı saatte düzenlenecek.

Daha önce federasyonda genel sekreterlik yapan ve Trap Skeet Teknik Kurul üyeliği görevini sürdüren Arman ile federasyon yönetim kurulu üyelerinden eski Havalı Silahlar Asbaşkanı Yılmaz, başkanlık için oy isteyecek.

244 delegesi bulunan federasyonda, başkan Mehmet Bülent Torpil'in geçen ay kalp krizi nedeniyle vefat etmesinin ardından olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı