Atıcılık: Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası

- Genç Kızlar Skeet Milli Takımı, Avrupa üçüncüsü oldu


ANKARA (AA) - Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) ve Avrupa Atıcılık Konfederasyonu (ESC) tarafından düzenlenen Trap-Skeet Avrupa Şampiyonası'nda, Genç Kızlar Skeet Milli Takımı bronz madalya kazandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İtalya'nın Lonato kentinde süren şampiyonada, Deniz Üstündağ, Nur Banu Özpak ve İzel Aydın'dan oluşan milli takım, üçüncülüğü elde etti.

Bu arada, erkeklerde trap atışlarında Oğuzhan Tüzün 5. sırada yer aldı. 125 atıştan sonra finale çıkmayı başaran milli sporcu, bu turdaki mücadelenin ardından şampiyonayı 5. bitirdi.

18 ülkeden sporcuların katıldığı şampiyona, bugün yapılacak büyük ve genç erkekler skeet atışlarının ardından sona erecek.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü