Atiba 5 ay sonra 11’de

Fenerbahçe derbisinde sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkan Atiba Hutchinson, tam 5 ay sonra ilk 11'de forma giydi.

Fenerbahçe derbisinde sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkan Atiba Hutchinson, tam 5 ay sonra ilk 11'de forma giydi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldız orta saha oyuncusu, 5 ay sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon sonunda İspanya'da kıkırdak ameliyatı olan ve sözleşmesini geç imzaladığı için hazırlık kampında yer almayan Atiba, 6 hafta sonunda form tutarken, Teknik Direktör Şenol Güneş, Atiba Hutchinson'ı Fenerbahçe karşısında tam 5 ay aradan sonra ilk 11'de sahaya sürdü. Beşiktaş'ta 6. sezonunu yaşayan Atiba, siyah-beyazlı forma altında en son geçtiğimiz sezon Akhisar deplasmanında oynanan karşılaşmada 90 dakika forma giymişti.

Spor Haberleri

Real Madrid'in maaş listesi sızdı! Arda Güler'in kazancı gündem oldu
Konyaspor Zaferi Sonrası Sürpriz! Hull City İstanbul Boğazı'nda Stres Attı
Eski Konyasporlu Moryke Fofana İmzaladı: Yeni Adresi Belli Oldu
Nohamed Salah
Fener yenmek istiyor