Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 98. yıl dönümü

TÜRMOB Genel Başkanı Yontan:- "Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişi, istiklal mücadelesinin önemli bir noktasıdır"

ANKARA (AA) - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masis Yontan, Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelişinin istiklal mücadelesinin önemli bir noktası olduğunu ifade etti.

Yontan, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Atatürk'ün 27 Aralık 1919'da Kurtuluş Savaşı ve milli mücadelenin merkezi olan Ankara'ya gelişinin istiklal mücadelesinin önemli bir noktası olduğunu belirten Yontan, Ankaralıların da verilen mücadeleye her zaman kararlılıkla sahip çıktığını kaydetti.

Yontan, "Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 98. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını rahmetle, saygıyla anıyorum." ifadesini kullandı.

AA

Ekonomi Haberleri

Trafikte ÖTV İndirimi Masada: Araçlar Yenileniyor mu?
PATRON ÖZEL HAYATA KARIŞABİLİR Mİ? EMSAL KARAR!
DERELERDEN MAAŞLARINI ÇIKARIYORLAR
İHRACATÇI FİRMALARA MÜJDELİ HABER GELDİ
İhracatta Ankara Sürprizi: Rekor Artışla Zirveye İlerliyor