Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Saldırıda hayatını kaybeden taksiciler için Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nde tören düzenlendi

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden taksici Ali Zülfükar ve Erol Eskisoy için Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nde tören düzenlendi.

Zülfükar ve Eskisoy için Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin önünde düzenlenen törende, taziyeleri aile üyeleri kabul etti. Yakınlarının gözyaşı döktüğü törende, Zülfükar ve Eskisoy'un iş arkadaşları da teröre tepki gösterdi.

Edilen duaların ardından, Zülfükar ve Eskisoy'un Türk bayrağına sarılı tabutları cenaze aracına konularak, tören yapılacak camiye uğurlandı.

Törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş'ın yanı sıra Zülfükar ve Eskisoy'un çok sayıda arkadaşı katıldı.

Bu arada, kooperatif binasının önüne dev bir Türk bayrağı asıldığı görüldü.

AA

Gündem Haberleri

HANELERE "NOKTA ATIŞI" DESTEK
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan klima araştırması
İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka
Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son