Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

Saldırıda yaşamını yitirenlerden An'ın cenazesi, Tunceli'nin Pertek ilçesinde son yolculuğa uğurlandı

TUNCELİ (AA) - İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitirenlerden Ertan An'ın cenazesi, Tunceli'nin Pertek ilçesinde toprağa verildi.

An'ın cenazesi, ailesi tarafından karayoluyla Pertek ilçesine getirildi.

Pertek Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreni öncesinde, 39 yaşında hayatını kaybeden Ertan An'ın yakınları zaman zaman fenalık geçirdi. Rahatsızlanan aile bireylerine 112 Acil Servis ekibince müdahale edildi.

Alevi dedesi Hüseyin Güler, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'da terör saldırısını yapanları ve arkasındaki şer odakları lanetlediklerini ifade etti.

An'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Pertek ilçesine bağlı Yukarı Gülbahçe köyündeki mezarlığa defnedildi.

Cenaze töreni, Ertan An'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, Pertek Belediye Başkanı Recai Vural ile bazı siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!