Atatürk Havalimanı'ndaki patlama

Patlamanın ardından havalimanına, özel harekat ve bomba imha ekibi sevk edildi

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamanın ardından, olay yerine özel harekat ve bomba imha ekibi sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Dış Hatlar Terminali'nde ölen ve yaralananların olduğu patlama sonrası, havalimanı girişlere kapatıldı. Havalimanına, yalnızca polis ve sağlık ekipleri ile görevlilerin girişine izin veriliyor.

Sağlık ekipleri, havalimanındaki yaralıları hastaneye kaldırırken, olay yerine özel harekat ve bomba imha ekibi sevk edildi.

Yaralıların kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevredeki diğer hastanelerde, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

Polis helikopteri de havalimanı üzerinde uçuş yapıyor.

AA

Gündem Haberleri

Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi
'Azerbaycan’da Türk bayrağının indirilmeye çalışıldığı' iddialarına yalanlama
Bakan Yardımcılığına Kutluhan Taşkın atandı
DOST VE KARDEŞ AZERBAYCAN HALKINA İNCE MESAJ
Bakan Çiftçi: Zeynep bebeğimiz pışpışlanarak kurtarıldı