Atatürk Havalimanı'nda insan kaçakçılığı operasyonu

Operasyonda, yasa dışı yollarla İspanya'ya gitmeye çalışan 8 Iraklı ile bu kişilere yardım ettiği öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı'nda yasa dışı yollarla İspanya'ya gitmeye çalışan 8 Iraklı ile bu kişilere yardım ettiği ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Ocak'ta Atatürk Havalimanı'ndan sahte pasaportla İspanya'nın Barcelona kentine gitmeye çalışan Irak uyruklu 8 kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler, ayrıca yabancı uyruklu kişilere sahte pasaport ile bilet temin ederek havalimanı giriş ve çıkışlarında yardım eden 1'i havalimanı çalışanı, 2 kişiyi de yakaladı.

Yabancı uyruklu şüphelilerin işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği, diğer 2 kişinin ise sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA