Atatürk Havalimanı'nda hırsızlık operasyonu

Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında 12 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Kosova uyruklu şüpheli tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında hırsızlık olaylarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen bir kişi, taksiye binip kaçmak istedi. Havalimanı çıkışındaki kontrol noktasında polisler tarafından durdurulan taksideki Kosova uyruklu L.G. gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan araştırmada, L.G'nin, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında 12 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla arandığı belirlendi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”
PLAZA CAMLARINDAN GÖRÜNEN KIYAMET
SALDIRILARI DURDURUN