Atatürk, Erciyes'in zirvesinde anılacak

Dağcılar, 10 Kasım'da Erciyes Dağı'na çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de dağcılar, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 10 Kasım'da Erciyes'in zirvesinde anacak.

Kayseri Dağcılık İl Temsilciliğinin organize ettiği ulusal tırmanış için bir grup dağcı, 9 Kasım akşamı Erciyes Kayakevi'nde bir araya gelecek.

Kayseri Dağcılık İl Temsilcisi İsmail Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayakevi'nde toplanan katılımcılara Atatürk ile ilgili slayt izleteceklerini daha sonra sporcularla gece yürüyüşü yapacaklarını söyledi.

10 Kasım'da saat 01.00 civarında da zirve tırmanışına başlayacaklarını ifade eden Yılmaz, saat 09.05'te Erciyes'in zirvesinde saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyarak Atatürk'ü anacaklarını kaydetti.

AA

Spor Haberleri

2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları