Ataşehir'deki kavga

Sanatçı Konak:- "Olayın benimle ilgisi yok, kapı önünde yaşanmış bitmiş"

İSTANBUL (AA) - Sanatçı Volkan Konak, Ataşehir'de sahne aldığı eğlence mekanının önünde yaşanan kavganın kendisiyle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Konak, söz konusu olaya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

"Burası alkollü mekan, alkollü mekanlarda olur böyle şeyler. Ben sahnedeydim, olandan haberim bile yok. O yüzden sorun yok, benimle ilgisi yok. Ailem internette dolaşan yanlış haberlerden çok üzgün ama olayın benimle ilgisi yok, kapı önünde yaşanmış bitmiş. Yaş günüm var, arkadaşlarımla 50. yaş günümü kutluyoruz."

Ataşehir'de, Volkan Konak'ın sahne aldığı eğlence merkezinin önünde şüpheliler S.D. ve İ.Ç. tarafından pompalı tüfekle havaya ateş açılmıştı. Olaya müdahale eden güvenlik görevlisi M.Y, bu kişilerden S.D'yi bacağından vurarak etkisiz hale getirmişti. İ.Ç. ise darp sonucu hafif yaralanmıştı. Güvenlik görevlisi M.Y. olayda kullandığı tabancayla, S.D. ve İ.Ç. ise tedavilerinin ardından gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı