Ataklı'dan öğrencilere başarı tavsiyesi

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, ziyaret ettiği okulda öğrencilere başarılı olmaları için çok kitap okumalarını tavsiye etti

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, ziyaret ettiği okulda öğrencilere başarılı olmaları için çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Vali Ataklı, Kamber Gülizar Demir İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Enver Koç ve öğretmenlerle görüşen Ataklı, 3. sınıf öğrencilerinin ders yaptığı sınıfa girerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Sınıfta kitap okuma yarışması yapıldığını öğrenen Vali Ataklı, kitap okumanın önemini belirterek, okuyan bireylerin problemleri aşma konusunda daha başarılı olduğunu söyledi.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ataklı, "Başarılı olmak istiyorsanız, merak edip araştırmalısınız. Eğitim hayatı ve ileriki yaşamınızda başarılı olmanın anahtarı okumaktan geçiyor" dedi.

Vali Ataklı, öğretmenlere de çok kıymetli bir görev yaptıklarını dile getirerek, görevlerinde başarılar diledi.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE