AssisTT’e Erzincan'da istihdam ödülü

Türk Telekom iştiraki AssisTT, 1050'yi aşkın istihdama ulaştığı Erzincan çağrı merkezi ile ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki AssisTT, bin 50'yi aşkın istihdama ulaştığı Erzincan çağrı merkezi ile ödüle layık görüldü.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom iştiraki AssisTT'in Erzincan'daki çağrı merkezi, 2017'de bölgede en çok istihdam sağlayan kurum oldu. Erzincan'da, Erzincan Valiliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın katılımıyla düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'nda AssisTT'e Teşekkür Belgesi verildi.

20'den fazla işveren kurumun katıldığı toplantının ardından Erzincan'da 2017'de en çok istihdam sağlayan işveren kurumlara plaket verildi. Erzincan'da en çok istihdam sağlayan AssisTT’in plaketi, AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım'a, Bakan Jülide Sarıeroğlu tarafından verildi.

AssisTT, Türkiye'nin en büyük çağrı merkezi olarak 10. yaşını doldurdu. Başta Türk Telekom olmak üzere, kamu ve özel sektörden pek çok şirkete dijital fabrika gibi hizmet veren AssisTT'in Erzincan çağrı merkezi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na da hizmet veriyor.

Erzincan çağrı merkezinin hizmet verdiği diğer kurumlar arasında Türk Telekom, THY, TCDD, 11818 ve 11820 hatları ile Sağlık Bakanlığı da yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım AssisTT'in, Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiğini belirtti.

Yıldırım, "Erzincan çağrı merkezi lokasyonunda geçtiğimiz ay 200 kişilik ek istihdamla hayata geçirdiğimiz ek hizmet birimi ile yatırım ve istihdamı büyütme stratejimizde önemli bir atılım gerçekleştirdik. Böylelikle Erzincan'daki çağrı merkezimizde toplamda 1050 kişiye ulaştık. AssisTT olarak Türkiye'ye yaptığımız yatırımlara ve istihdam katkısı odaklı stratejimize aralıksız devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.



AA

Ekonomi Haberleri

TOKİ 32 bin 800 adrese gönderecek! Şehiriçi ve şehirdışı detayı
ÖTV’siz Araç Alımında Yeni Düzenleme Resmi Gazete’de Yürürlükte
Kuyumculukta "Mavi Kart" Dönemi: Yetkisiz Toptancıya Geçit Yok!
660 kişi işsiz kalacak! 155 yıllık dünya devi üretimi durduruyor
Narenciyede 697 Milyon Dolarlık Dev İhracat: Zirve Irak ve Rusya'nın!