Aslanapa’da idareci ve öğretmenlere kodlama eğitimi

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde idareci ve öğretmenlere kodlama eğitimi verildi.

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde idareci ve öğretmenlere kodlama eğitimi verildi.

Konuyla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada," İdareci ve öğretmenlere verilen kodlama eğitimi sayesinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından okullarımıza gönderilen dökümanlar öğrencilerimiz tarafından aktif olarak kullanılacak ve öğrencilerimizin bu konudaki yetenekleri geliştirilecektir. Emek veren öğretmen ve idarecilerimize ve cihazlar için bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu