ASKON oda seçimlerinden memnun

Hafta sonu yapılan Konya seçimlerini değerlendiren ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım “Seçimin galibi Konya olmuştur” dedi.

Yıldırım yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "05 Mayıs Pazar günü Konya Ticaret Borsası üyeleri seçimler sonucunda M.Uğur Kaleli ile yola devam dediler. 11 Mayıs Cumartesi günü ise iki seçim heyecanı birden yaşanan Konya’da Konya Ticaret Odası seçimleri ile Pankobirlik 61. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Her iki seçimde de üyeler Selçuk Öztürk ve Recep Konuk’la hizmete devam dediler. 12 Mayıs Pazar günü ise Konya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası seçimlerinde İsmail Turan ipi göğüsleyen isim oldu.“KTB, KTO, PANKOBİRLİK, Konya SMMO seçimleri Konya’ya yakışır şekilde demokrasi ve huzur ortamı içerisinde yapılmıştır. Kazanan yada kazanamayan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, tüm arkadaşlarımız mesleki olgunluk ve sosyal olgunluk sahibidirler. Tüm bu seçimler şehrimize, üyelerine, ilgili kurum çalışanları ve paydaşlarına hayırlı olsun. Şimdi hizmet zamanıdır, yeni bir azim ve bilinçle çalışma vaktidir. Ülkemiz ve Konya sizlerden hayırlı icraatlar beklemektedir.”

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Konya Sanayi odası seçimlerini de hatırlatan  Yıldırım,“Diğer seçimler gibi KSO seçimlerinin de demokratik ve huzur atmosferinde geçmesini bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

 

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU