Askıda kalan otomobili vatandaşlar tuttu

Zonguldak'ta sahil kenarında 20 metre yükseklikte askıda kalan ve düşmesini önlemek için 4 kişi tarafından tutulan otomobil, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sahil kenarında, yoldan çıkarak 20 metre yükseklikte askıda kalan otomobili düşmemesi için vatandaşlar tuttu.

Alınan bilgiye göre, Alaplı-Akçakoca yolu 1 tünel mevkisinde 67 LS 378 plakalı otomobil, sürücüsünün manevra yapmak isterken yoldan çıkması sonucu sahil kenarında yaklaşık 20 metrelik yükseklikte asılı kaldı.

Otomobilden inen sürücünün çevreden yardım istemesi üzerine gelen 4 kişi, aracı düşmemesi için yaklaşık 20 dakika kapılarından tuttu.

Daha sonra haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, otomobili halat yardımıyla bulunduğu yerden çekti.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü