ASKİ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Aydın genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Aydın genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, çalışmalarda Söke genelinde de hummalı bir çalışma yürütüyor. İlçede yapılan yatırımların toplam maliyetinin ise 206 milyon lirayı bulduğu belirtildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde vatandaşların hayat kalitesini artıran çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Çalışmaların yarısı tamamlandı

Söke'nin Savuca, Yenidoğan ve Sazlı mahallelerinde 66 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken, atık su terfi hatlarının yapımı da sürüyor. Çalışmaların yüzde ellilik bir kısmı da tamamlanmış durumda.

Yatırımlar devam edecek

Çerçioğlu, Aydın genelinde daha iyi bir altyapı için yatırımlara devam edileceğini ifade etti. Hizmet odaklı belediyecilikle planlı bir şekilde altyapı çalışmaları yapmayı sürdürdüklerini de söyleyen Çerçioğlu, il genelinde altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti