Asker eğlencesine polis baskını

Aksaray'da askere gidecek gençler için yapılan eğlencede atılan havai fişekler ihbar üzerine polisi alarma geçirdi.

Olay, Pamucak Mahallesi 902. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askere gidecek gençler için mahallede asker uğurlaması eğlencesi düzenlendi. Eğlencede havai fişeklerin atılması üzerine mahalle sakinleri polisi arayarak ihbarda bulundu.

Herhangi bir izin olmadan havai fişek atılması nedeniyle polis ekipleri asker eğlencesi yapılan yere geldi. Burada polisin gençleri uyardığı esnada bir grup genç polis ekiplerine sözlü müdahalede bulunurken, polis ile gençler arasında sözlü tartışma çıktı.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Takviye ekiplerinde gelmesiyle yaşanan gerginlik son bulurken, asker eğlencesi de sonlandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ecel eski damadından geldi
Önce Konya plakalı tır çarptı, sonra otomobil ezdi
MSB'den Acı Haber: Piyade Astsubay Kenan Şahin Şehit Oldu
Sokak köpekleri başka bir köpeği telef etti
İbrahim Öktem Bulvarı’nda Kaza: Bisikletli Çocuk Hastanelik Oldu