Asker eğlencesinde 2 kız kardeşe saçma isabet etti

Dudağının altına ve omzuna isabet eden kurşunlarla yaralanan kız kardeşler, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi

SAMSUN (AA) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde asker eğlencesinde tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 2 kız kardeş yaralandı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam Selyeri Mahallesi'nde askere gidecek olan bir kişi için düzenlenen eğlence programında tabanca ve tüfeklerle havaya ateş edildi.

Bu sırada programa katılan Duygu (17) ve Özlem Karakaş (20) kardeşlere bir tüfekten çıkan saçmalar isabet etti.

Dudağının altına isabet eden saçma ile yaralanan Duygu Karakaş ve sol omzuna saçma saplanan Özlem Karakaş, 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Karakaş kardeşler, hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.




AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI