Aşkale güne kar ile uyandı

Erzurum'un Aşkale ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.

Erzurum'un Aşkale ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ilçe merkezini beyaza bürüdü.

Erzurum'un Aşkale ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava hacı sıcaklığı nedeniyle adeta bir günde dört mevsim yaşanıyor.

Gece yarısından itibaren etkili olan kar yağışı ilçe merkezinin beyaza bürünmesine neden olurken vatandaşlar güne kar sürprizi ile uyandı.

Kar yağışı kurak geçen kış mevsiminin ardından sevindirirken "Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır" sözünü hatırlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan