ASFAT ekipleri Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla bölgeye insani yardım malzemeleri taşıyor

Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi (ASFAT), Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla bölgeye insani yardım malzemeleri taşındığını bildirdi.

Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi (ASFAT), Hava Kuvvetlerine ait uçaklarla bölgeye insani yardım malzemeleri taşındığını bildirdi.

ASFAT'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "ASFAT olarak biz de Dayanışma Vakti diyor, ilk günden bu yana deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Milli Savunma Bakanlığımızın koordinesinde Hava Kuvvetlerimize ait uçaklarla bölgeye insani yardım malzemelerini ulaştırmayı sürdürüyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TUZLA’DA TERSANEDE İSKELE ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ YARALANDI
TRAFİKTE ÖLÜMÜNE DAYAK
Bursa'da genç Furkan'ın acı ölümü
KONYA'DA KANLI HESAPLAŞMA
AVCILAR BİRBİRİNİ VURDU