Artvin’de 1 Mayıs coşkusu

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm yurtta olduğu gibi Artvin'de de coşkuyla kutlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm yurtta olduğu gibi Artvin'de de coşkuyla kutlandı. Programda deprem zedeler unutulmadı.

Tüm yurtta olduğu gibi Artvin'de 1 Mayıs coşkulu bir şekilde kutlandı. Atapark önünde toplanan yaklaşık bin kişi, trafiğe kapatılan Cumhuriyet Caddesi üzerinde sloganlar atarak, afişlerle yürüdü. 1 Mayıs tertip komitesi tarafından organize edilen kutlamalara DİSK, KESK, Halk Evleri, CHP Artvin İl Örgütü ve Haziran Hareketi, 78'liler Derneği ile birçok sivil toplum örgütü destek verdi. Polis kontrollerinden geçerek alana giren gruplar kutlamalarına burada devam etti. Programda 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen 11 ilin isimleri sayılarak unutulmadı.

Program tulum eşliğinde katılımcıların horon oynamasıyla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Fon Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
Kurtulmuş: Milletin Cebine El Uzatandan Hesap Sorulacak
KONYA MUTFAĞI COP31'DE
YILLAR SONRA 3 DÜĞÜM DAHA ÇÖZÜLDÜ
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den Kılıçdaroğlu'na Sürpriz Ziyaret