Arkas Spor'un konuğu Sir Colussi Sicoma

- Basın sözcüsü Uğur Özden:- "Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz"


İZMİR (AA) - Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, İtalyan ekibi Sir Colussi Sicoma maçında taraftarlardan destek beklediklerini bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, 2019 CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda yarın Avrupa'nın en iyi takımlarından Sir Colussi Sicoma ile karşılaşacaklarını belirtti.

Zor bir maçın kendilerini beklediğini vurgulayan Özden, "İtalyan rakibimiz karşısında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Arkas Spor ile Sir Colussi Sicoma arasında yarın saat 19.00'da Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabakada, Sırbistan'dan Goran Gradinski ile Macaristan'dan Tibor Halasz hakem olarak görev yapacak.

Spor Haberleri

Süper Lig'de En Çok Kart Gösteren Ve Penaltı Veren Hakemler
En son Konya'da yenmişti
Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar