Arkadaşları ihbar etti, bekçi telefonda ikna etti

Arkadaşlarının "yüksek ateşi var" diye ihbar ettiği ve sağlık ekiplerinden kaçan genç, bekçi tarafından telefonla ikna edildi.

Arkadaşlarının "yüksek ateşi var" diye ihbar ettiği ve sağlık ekiplerinden kaçan genç, bekçi tarafından telefonla ikna edildi.

Sivas'ta bir grup genç 112'yi arayarak, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'tan Sivas'a gelen misafirler ile temas eden bir arkadaşlarının yüksek ateşi olduğu ihbarında bulundu. Arkadaşlarının ısrarına rağmen hastaneye gitmeyen genç, polis ve 112 ekipleri tarafından sokak sokak arandı. Bulunamayan genç, bir bekçinin cep telefonu ile yaptığı görüntülü görüşme ile ikna edildi. Bulunduğu yerin adresini veren A.Ş. isimli genç, ambulansla alınarak hastaneye götürüldü.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Alanya'da tefecilik ve şantaj operasyonu! 6 tutuklama
Aksaray'da araçlan ve şahıslar didik didik arandı
9. katta yangın! 5 kişi dumandan etkilendi
Bekleyiş mutlu sonla bitti! 10 İHH gönüllüsü güvende
Dikkat! KYK borcu iddiasıyla ödeme talep ediyorlar